Art of Lyricz vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen in de zorg en heeft daarom voor ziekenhuis een speciaal aanbod.

LET OP: De activiteiten zullen vrijwillig worden uitgevoerd.

Art of Lyricz biedt ziekenhuizen de volgende twee activiteiten:

1. Workshop songwriting:

Deze workshop is individueel en in groepsverband mogelijk. Er zal uitgelegd worden hoe je een songtekst kunt maken. 

2. Jouw Verhaal:

Jouw Verhaal houdt in dat ik in het begin van de dag een gesprek heb met de patiënt. Tijdens dit gesprek wordt mij het verhaal vertelt van de patiënt. In de loop van de dag maak ik een nummer over het verhaal en aan het einde van de dag zal ik het nummer ten gehore brengen aan de patiënt en eventueel de familie.

Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen in de zorg. Toen ik mijn beste vriend leerde kennen was hij net genezen van de ziekte kanker. Hij stond in het ziekenhuis bekend als de jongen met de glimlach. Een jaar nadat hij kankervrij was werd hij opnieuw geconstateerd met de ziekte kanker. Dit keer niet meer te genezen.

Vanaf het moment dat ik hoorde dat hij opnieuw geconstateerd was met kanker, wilde ik gelijk actie voor hem ondernemen. Zo heb ik diverse acties voor hem gevoerd.

En vanaf het moment dat hij kwam te overlijden, wilde ik mij inzetten voor andere zieke kinderen. Dit is uiteindelijk doorgezet naar kinderen en volwassenen met het motto: een lach op iemands gezicht toveren en even de ziekte vergeten.

En dit motto wil ik graag voortzetten.

Dit zijn activiteiten die ik vrijwillig wil aanbieden. Het is mogelijk voor de patiënt om het nummer op te laten nemen, daar zullen wel kosten aan verbonden zijn. Deze kosten zijn voor de patiënt zelf, en de patiënt mag zelf beslissen of hij/zij het nummer opgenomen wilt hebben.